Prezentare

31 mai 2016

Vedere cu nuferi de la Pensiunea Carasuhat, Delta Dunarii, bratul Sfantul GheorgheDelta Dunarii, cel mai tanar pamant romanesc, este un vast mediu natural ce concentreaza toate speciile vegetal-lacustre ale Europei, precum si o fauna variata si bogata. Supranumita si raiul pestilor si al pasarilor, Delta Dunarii reprezinta cel mai important loc de popas pentru pasarile migratoare ce calatoresc intre regiunea tropicala si cea arctica.

Va invitam sa petreceti minunate momente de relaxare, odihna si recreere la Pensiunea Carasuhat, situata pe malul stang al bratului Sfantu Gheorghe, in localitatea Baltenii de Jos, o localitate linistita, fara trafic auto, o localitate cu mai putin de 100 locuitori, la o distanta de aproximativ 23 km de municipiul Tulcea.

Departe de lume, despartiti de civilizatie, în inima apelor, calatorul afla o asezare strajuita de ape, acolo unde Dunarea imbratiseaza Marea Neagra cu bratul Sfantu Gheorghe.

Cum se ajunge la Pensiunea Carasuhat?

La Pensiunea Carasuhat se poate ajunge cu masina pana la Mahmudia iar de acolo asiguram transport cu barcile proprii pana la pensiune. Pensiunea va pune la dispozitie salupe rapide si ambarcatiuni pentru transfer, cu o capacitate de transport de la 5 persoane pana la 16 persoane /ambarcatiune, timpul parcurs pe apa de la Mahmudia pana la pensiune fiind de 5 minute.

Va asteptam cat mai curand pe la noi pentru o vacanta de neuitat, alaturi de cei dragi!