Atractii

1 iunie 2016

Multitudinea de atractii turistice naturale din Delta Dunarii determina clientii sa caute, pentru vacanta, aventura in acest loc minunat. In Delta Dunarii totul contribuie la relaxarea mintii si a trupului, o bucurie pentru cei care iubesc natura si o respecta.

Pensiunea Carasuhat este situata chiar langa zona Carasuhat, Mahmudia, zona care face parte dintr-un proiect european care va aduce Deltei Dunării aproape 1.000 de hectare de spaţiu. In cadrul acestui proiect se lucreaza intens la canalele din zona, acolo unde islazul existent va fi inundat pentru ca peştii să se dezvolte, vor fi plantate salcii si vor fi aduşi nuferi.

Minunatele peisaje ale naturii, oferite de Delta Dunarii, pot fi admirate in cel mai bun mod din barca, in timpul unei plimbari agroturistice. Pensiunea Carasuhat va pune la dispozitie posibilitatea de a face plimbari cu barci cu motor, pe toata durata zilei, insotiti de ghizi specializati, pe diferite rute din Delta Dunarii, cum ar fi:

  • canalul LITCOV
  • Lacurile UZLINA, ISAC
  • Lac GORGOVA
  • Canal PERIVOLOVCA

De asemenea, pentru toti clientii pensiunii se asigura acces in REZERVATIA BIOSFERA DELTA DUNARII.

Gama noastra de barci este diversificata pentru a indeplini dorintele tuturor tipurilor de turisti, de la cei impatimiti de birdwatching care prefera plimbarile lente, linistite pana la pescarii sportivi sau grupurile de tineri pusi pe distractie, care prefera barcile rapide. Pensiunea dispune de salupe rapide si ambarcatiuni pentru transfer si plimbari cu motoare de 80-200 cp, capacitate de transport de la 5 persoane pana la 16 persoane / ambarcatiune , barci cu vasle si motoare mici pentru plimbari.

Pe langa plimbarile cu barca, fotografierea minunatelor peisaje oferite de natura si relaxarea din incinta pensiunii, ne-am gandit sa asociem si alte placeri cu acestea, atat in jurul pensiunii, cat si mai aproape de salbaticie. Astfel, impatimitii de pescuit putandu-se desfasura atat in incinta pensiunii cat si in numeroasele locuri de pescuit din zona adiacenta.
Va putem oferi mai multe zone, unde va puteti satisface placerea de a pescui, si anume:

  • pescuit pe pontonul pensiunii, sau imediat in vecinatate pe bratul Sfantu Gheorghe
  • pescuit pe canalele salbatice din spatele pensiunii
  • pescuit in diverse locuri de pescuit in vecinatatea pensiunii

Va putem garanta ca dupa cateva zile petrecute la Pensiunea Carasuhat din minunata rezervatie a biosferei, Delta Dunarii veţi pleca mult mai  relaxati şi cu dorinţa de a reveni.