Facilitati oferite de Pensiunea Carasuhat, locul tau preferat de cazare in Delta Dunarii

31 mai 2016

Restaurant

Restaurant in Delta Dunarii la Pensiunea CarasuhatPensiunea Carasuhat dispune de restaurant cu bar si terasa, unde va puteti rasfata cu preparate specifice zonei, specialitati din peste dar si multe alte mancaruri. Bucataria romaneasca cu specific dobrogean propune clientilor un meniu foarte variat.

Sala de recreere

Sunteti experti in table ori vreti sa va imbunatatiti abilitatile la jocul de carti? Sau poate vreti sa cititi o carte in living. Sala de recreere va apartine pe intreaga durata a sejurului dumneavoastra!
Va punem la dispozitie carti de joc, table, rummy, totul pentru buna starea si distractia dumneavoastra.

Sala de sport

Cu totii stim ca viata fara sport nu ar trebui să existe! Miscarea în viata noastra prezinta beneficii multiple pentru corp si minte, asa cum spune si proverbul “Mens sana in corpora sano”! Indiferent de natura lui, sportul este important!

Pensiunea Carasuhat, tine cont de acest lucru si va invita la miscare in sala de sport special amenajata cu diferite aparate de fitness si masa de tenis. O sala moderna, luminoasa si spatioasa.

Piscina cu APA SARATA
piscina-pensiunea-Carasuhat-Delta-Dunarii

Pensiunea Carasuhat va ofera posibilitatea de a va transforma sejurul petrecut aici intr-o ocazie excelenta de relaxare. Piscina cu apa sarata este zona ideala unde va puteti petrece timpul liber intr-un mod placut si sanatos.

Pe langa faptul ca va relaxati si faceti miscare, apa sarata are numeroase efecte terapeutice si este recomandata pentru tratarea diferitelor afectiuni, cum ar fi reumatismul, artrita si bolile cardio-vasculare.

Apa din piscina nu contine clor si nici alte substante chimice, este recirculata si filtrata.
Pensiunea asigura prosoape si halate pentru accesul la piscina.